En underbar dag!

Denna dagen har varit helt underbar. Imorse åkte vi till stan och mötte upp Sara och Malin + deras goa barn för att gå på sista rytminken innan sommaren. Det var lika roligt som vanligt och jag förundras lika mycket varje gång jag träffar mina vänner men även alla andra mammor i gruppen, barnen växer så otroligt fort! Det känns riktigt sorgligt att det är sommaruppehåll. Men på söndag är det avslutning på Mariebergsskogen, jag och Joline ska dit och jag hoppas verkligen att Kim får ledigt från jobbet så han också kan följa med!
 
Efter rytmiken lunchade vi inne i stan och alla våra småttingar sov under tiden! Så skönt att kunna äta i lugn och ro och bara prata. Utan att behöva mata, hämta saker som de slänger iväg eller försöka undehålla samtidigt som man sitter och äter. Vi hade riktigt trevligt och det blev massor med skratt!
 
Det blev sedan en tur på stan för mig och Sara. Malin behövde tyvärr åka hem. Så vi gick och kikade på stan och jag hittade lite grejer till Jolines kök som jag tänkte att jag skulle fixa med nu ikväll, efter lite måsten!
 
Sara och Emil följde även med oss hem en liten stund så han kunde få sina 1årspresenter! Stora killen blir ju ett år på tisdag. Han verkade bli supernöjd över presenterna så det kändes jättebra! Emils pappa kom också förbi efter sitt jobb. Då drack vi lite kaffe och skrattade åt våra två tokiga ungar. De gick runt i hela lägenheten och röjde! Så otroligt roligt att se.
 
Nu ska jag dricka te och försöka bocka av lite saker jag måste göra. Sedan hoppas jag på att jag hinner ta en dusch och fixa lite i Jolines rum, vid hennes leksakskök! Jag hoppas också att jag kommer ha mer lust att skriva här framöver, men jag har varit så trött på sistone så min energi har jag lagt på familjen!
 
Jolines ena present från mig och Kim. Renoverat av Kim och hans pappa. Behöver jag säga att jag är sjukt nöjd med det?!

RSS 2.0