Hejsan hoppsan!

Nu var det visst ett tag sedan jag skrev här igen, det blir lätt så när det är sommar! Sen kan jag väl erkänna att jag lyckades fastna i en jättebra serie, så mina dö-timmar har gått åt till att titta på "Orange is the new black". Men om jag fattade rätt så dröjer det ungefär ett år fram tills nästa säsong släpps.
 
Hur som helst! Vi alla mår bra - tvåbeningar, som fyrbeningar. Joline sover fortfarande hela nätter och det är bara SÅ skönt och otroligt tacksamt! Dock brukar jag väldigt sällan känna mig utvilad trots 8 timmars sammanhängande sömn, så ibland brukar vi sova vidare efter lite mat och babbel ihop ;-)
 
Idag ska vi iväg till BVC för att väga och mäta lillan. Det är lika spännande varje gång, haha! Sist vägde hon 5180gram så denna gången gissar jag på att hon väger 5490gram, ungefär ;-) Jag brukar faktiskt ligga ganska rätt! Hennes längd har det inte hänt någonting med på flera veckor, så antagligen mätte vi fel där en gång.
 
Min lilla goding!
Men nu ska jag ta och göra mig iordning samt försöka städa lite i lägenheten! Det är ett evighetsjobb känns det som, det finns alltid saker att göra ;-)

RSS 2.0