Underbar helg!

Denna helgen har verkligen varit underbar. Den har spenderats med min lilla familj + Sara med familj. I fredags var vi till Barnmässan som höll hus här i Karlstad. Det fanns otroligt mycket att titta på och Joline var supernöjd. Att hennes kompis Emil var med var också super-roligt. I en monter kunde man ta kort på sina barn, vi bestämde att fota Joline och Emil tillsammans och sedan enskilt. Ska bli så roligt att se resultatet sedan! Tror de enskilda bilderna kommer bli bättre på dem båda, för när de satt bredvid varandra såg ingen av dem sådär jättenöjd ut, men när de fotades var för sig kom det leenden från alla håll och kanter!
 
Vi var också ut till ponnyridningen så Joline fick klappa på hästarna. Hon tyckte det var spännande men också lite läskigt! Så fort hon rörde på mulen så vände hon sig och kramade om mig. Vi hittade också Babblarna-figurerna i form av leksaker. Såfort Joline fick syn på dem stirrade hon på dem och vägrade släppa dem med ögat. Så hon fick ett paket som innehöll alla gubbar! Nöjd liten tjej, kartongen de låg i var också superrolig att leka med ;-) Jag fick också gå en hel del med Joline på barnmässan. Hon blev jättearg när vi försökte bära henne, haha. För hon skulle ner och gå. Så denna dagen gick hon för första gången när man bara höll henne i en hand! Hon såg ungefär lika stolt ut som jag kände mig, haha. Lilla goding, det går alldeles för fort.
 
På lördagen åkte vi till Charlottenberg med Sara och hennes familj. Vi åkte till Dollarstore, Charlottenbergs köpcentrum och sist åkte vi och handlade mat på Hypermat. Där fanns det massor med billigt kött! Plus att det var en jättebra rabatt på blöjor. Vi hade fullt upp hela dagen och en tung bil på vägen hem. Våra barn skötte sig kanonbra också, trots att det inte blev så mycket lek där borta.
 
Idag jobbar Kim som vanligt medan jag och Joline är hemma och myser samt städar. Imorse fick vi sovmorgon till 10.40 också, riktigt underbart! Dock så vaknade lilla prinsessan inatt och gallskrek, förmodligen var det en mardröm. Så hon fick välling och sedan låg vi och mös i stora sängen tills hon somnade, då bärde vi ner henne till sin säng igen.
 
Precis i skrivande stund sover Joline middag för andra gången idag, trots sovmorgonen! Nu har hon nästan sovit i två två timmar. Lilla damen kanske är lite sliten efter denna helgen! Men kul, det har vi alla tre haft. 
 
 
Nu hör jag henne ligga och babbla i sängen ;-)
 

RSS 2.0