Shopping även idag inför flytten

Det blir mycket nu.. Och dyrt blir det också! Men det känns äntligen som om att jag och Kim börjar få lite ordning på hur vi vill ha det och vilka möbler vi ska ha. Idag har vi i alla fall beställt ett vitt superfint soffbord, bestämt vilken soffa, säng, madrass, köksbord och hallmöbler vi ska ha. Om allting passar i lägenheten dvs, mått-mässigt! Det enda jag är lite osäker på är hallmöblerna, minns inte riktigt hur stor hallen är eller vart det fanns plats för skohyllor och sådant, men allt sånt ska vi åka och kika på imorgon!
 
Så vi har fortfarande endel att stå i och det är fortfarande mycket som ska inhandlas. Idag var vi i alla fall till Sonnelids, Jysk och IKEA så nu har vi bockat av ytterligare några behövligheter! Känner mig dock lite stressad över allting som är kvar! Det är ju 6 veckors leveranstid på soffan och sängen finns inte i lager för tillfället, den kommer på måndag. Vi har redan lösningar på detta men jag ha dit allting NU, NU, NU!! För att se det slutgiltiga resultatet! Men den som väntar på något gott =)
 
Jag och älskling tog en paus i handladet och köpte oss en varsin lyxsshake, sååå gott :-)
 
Och tidigare idag var vi barnvakt åt mina goa kusiner. Felix sprang iväg när jag, mamma och Kim skulle hämta honom men kom snabbt tillbaka när vi sa att det skulle bli saft och bullar hemma hos oss! Han kan bli lite blyg ibland :-)
 
Lilla Ewelina har nog aldrig varit så blyg tror jag, haha. Inte som jag sett iaf! När jag och Kim gick till dagiset och skulle hämta henne så var hon nyvaken och vågade inte titta på oss först. Det var dock helt okej att jag bar henne sen :-) Och både hon och Felix höll Kim sysselsatt under hela tiden vi passade dem. Annars brukar Ewelina vara ganska blyg för Kim, så det var kul :-)

RSS 2.0