Min vackra flicka

Sådärja, nu är det första gången jag sätter mig vid datorn sedan lilla Joline kom till världen! Jag har absolut haft tid om jag velat men jag har lagt den tiden på min nya lilla familj istället! Jag kan också tillägga att det såsmåningom kommer komma upp en förlossningsberättelse. Jag ska bara ringa in och få mina journaler utskriva från förlossningen då vissa delar (läs: många) är lite suddiga för mig, hehe. Allting gick väldigt snabbt, klockan 05.40 vaknade jag av att vattnet gick och 14.35 var hon ute! Klarade hela förlossningen på endast lustgas. Vi förberedde dock för epidural men precis när de skulle lägga nålen så fick jag krystvärkar och var fullt öppen! Sedan låg jag nog med krystvärkar i en timme utan att få börja krysta eftersom lillan inte kommit ner ordentligt. Det var jobbigt, men ändå uthärdligt! Och inte ens besviken blev jag när de sa att jag inte fick ta epidural, snarare väldigt glad och det gjorde mig bara ännu mera peppad på att fortsätta kämpa med smärtan!
 
Hur som helst så är jag nu inne i en stor lycko-bubbla. Det är så häftigt att Joline är MIN dotter?! Hon är verkligen det finaste jag någonsin sett och det går bara inte sluta titta på henne. Min telefon är helt bombad med bilder på henne, haha. Måste verkligen lägga in dem på datorn och in i en extern (stavning?) hårddisk så man inte förlorar de bilderna...
 
Amningen funkar också jättebra! Fick lite sår de första dagarna då hon sög lite fel och innan jag fick kläm på hur hon skulle suga, hur hon skulle ligga osv, osv. Men nu funkar det. Just nu använder jag en amningsnapp för mina sår, men jag måste sluta med dem snart så inte Jollis blir för van att ha dem och sen inte vill suga utan dem... Jag märker redan att hon hellre suger med nappen. Men jag tror det handlar om att det hinner samlas mjölk i amningsnappen innan hon suger tag och för att få mjölk ur bröstet krävs det lite mer ansträngning från hennes sida och det gör henne otålig när hon är så hungrig.
 
Nej, nu ska jag gå och titta på min fina underbara dotter när hon sover.
JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG <3
Låt aldrig detta ögonblick ta slut! <3
 
 Ett stort (omedvetet) leende att dör för! <3
 

RSS 2.0